Podstawowym zadaniem kuchni jest przygotowywanie prostych posiłków (śniadania, kanapki) lub dań z półproduktów, przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych jak i wydawanie zamówień. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Będziesz odpowiadał/a również za utrzymanie czystości stanowiska pracy i wyposażenia (w tym prace przy zmywaniu).
- gotowości do pracy od wczesnego rana (również w weekendy) 5 dni w tygodniu
- dyspozycyjności przez cały sezon letni (od kwietnia)
- dobrej organizacji pracy
- zaangażowaniu
- orzeczeniu do celów sanitarno-epidemiologicznych
- staranności i dbałości o standardy
- mile widziane będzie doświadczenie w gastronomii i obsługa kasy fiskalnej
- szkolenia i wszelkie niezbędne narzędzia do pracy
- możliwość zdobycia ciekawego doświadczenia
- zatrudnienie w sezonie letnim
- imprezy integracyjne
- słodkie poczęstunki każdego dnia
Powiązane
Powiązane oferty pracy:
Pizzermen w restauracji
Powiatowy Urząd Pracy w Aleksandrowie Kujawskim
kujawsko-pomorskie / Ciechocinek
Przygotowanie ciasta pod względem produkcyjnym, rozwałkowanie ciasta, dodawania produktów zawsze najwyższej jakości, obsługa pieca. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Doświadczenie na danym stanowisku min....
Pracownik restauracji typu fast-food
Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
kujawsko-pomorskie / Toruń
Praca w restauracji szybkiej obsługi, przyjmowanie i realizowanie zamówień, smażenie frytek, krojenie mięsa typu kebab, podgrzewanie potraw, obsługa klientów wg określonych standardów, dbanie o czystość w sali jadalnej, obsługa terminala kart...