
- Prowadzenie projektów rozwoju nowych produktów (głównie w kategorii nadzień do branży cukierniczej)
- Opracowanie nowych receptur
- Monitorowanie trendów konsumenckich i inicjowanie nowych pomysłów produktowych
- Wdrażanie opracowanych receptur na produkcji
- Przygotowywanie i nadzór nad produkcjami pilotażowymi
- Optymalizacja procesów produkcyjnych i nadzór nad ich przeprowadzaniem
- Współtworzenie dokumentacji technologicznej oraz jakościowej
- Szkolenia pracowników produkcji w zakresie przygotowania nowych produktów
- Doświadczenie w dziale badań i rozwoju w branży spożywczej
- Wykształcenie wyższe kierunkowe (preferowane: technologia żywności i żywienia, chemia spożywcza)
- Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
- Kreatywność i gotowość do tworzenia innowacyjnych produktów
- Umiejętność skutecznej komunikacji i pracy zespołowej
- Samodzielność i odporność na presję czasu
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę podpisywaną bezpośrednio z naszym klientem
- Możliwość rozwoju zawodowego i samorealizacji
- Pakiet medyczny
- Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego na życie
- Dodatkowe świadczenia socjalne (np. dodatki świąteczne i wakacyjne)
Oferta dotyczy pracy stałej.
Powiązane
Powiązane oferty pracy:
Młodszy technolog
Flame Employment Polska Sp. z o.o.
kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz
Zakres obowiązków: współuczestniczenie w kształtowaniu polityki jakości, jej celów i zadań kompletowanie i archiwizowanie dokumentacji niezbędnej do pracy działu: np. receptury, specyfikacje, karty produktów(mapy), deklaracje dla klientów itp. pomoc w...
Technolog Lakierni Proszkowej
WBS Sp. z o.o.
kujawsko-pomorskie / Chełmno
Miejsce pracy: Chełmno (woj. kujawsko – pomorskie) Opis stanowiska pracy / zadania: Doskonalenie procesu w produkcji seryjnej – wzrost wydajności i jakości procesu. Planowanie i opracowanie technologii produkcji (malowanie proszkowe). Zarządzanie zespołem...